Auteurs
Startupdates

Startupdates

585 posts 1 comments 849352 views

startupdates

Ludwine Dekker

Ludwine Dekker

14 posts 0 comments 48486 views

Ludwine Dekker is een enthousiaste business expert die snapt wat mensen drijft en die er plezier uit haalt om vanuit kennis waarde te creëren. Daarom is ze door Inc.com uitgeroepen tot #11 Crowdfunding Expert wereldwijd, heeft meegeholpen aan de bouw van beursgenoteerde bedrijven en is hier tevens aandeelhouder in. Ze is gespecialiseerd in start-ups, ondernemerschap en innovatie, heeft haar eigen bedrijf, werkt voor kennisinstellingen en schreef, presenteerde, jureerde, coachte en workshopte eerder voor meer dan 40 ondernemers, StartupJunture, CitizenTEKK, Symbid, Erasmus Universiteit: Rotterdam School of Management, de Sustainable Healthcare Challenge, CrowdfundInsider, Amsterdam Centre for Entrepreneurship, Jonge Democraten, Maxposure, Hogeschool van Amsterdam, Respons! en meer.Stel je vraag via ludwine.dekker@businesslegends.nl

Bas Kruijssen

Bas Kruijssen

10 posts 0 comments 24802 views

New Media & Marketing Manager at Dutch record label Black Hole Recordings. Founded Kwettr in 2015. Kwettr makes and rents out digital pop up stores where people can pay with social media data instead of money.

Roel Boer

Roel Boer

5 posts 0 comments 22058 views

Roel is co-founder van Nocks, een blockchain-based betaalplatform.

Lana Buunk

Lana Buunk

6 posts 0 comments 19901 views

Als communicatiewetenschapper interesseert Lana zich voor het overlapgebied tussen duurzaamheid, innovatie en communicatie. Om impact te genereren en te innoveren moeten een goed idee, frisse blik en vernieuwende technologie samengaan; dat is waar startups terrein kunnen winnen en wat nodig is voor een future-proof onderneming.

Derk Steemers

Derk Steemers

3 posts 0 comments 11096 views

Wil je over je startup praten of ben je op zoek naar een investeerder? Stuur me een berichtje op LinkedIn of Twitter. Door de dag heen werk ik voor Arkley VC: de grootste hardware investeerder van Europa. Ik verzorg hun communicatie en help onze startups met hun marketing.

Justus Fokker

Justus Fokker

3 posts 0 comments 8319 views

Niets geeft zoveel energie als een goed idee te zien slagen. Maar vaak ligt het niet aan het idee, maar aan de executie daarvan of een idee gaat slagen. Ik blog over de manieren waarop een startup zo efficient en effectief mogelijk een idee kan uitvoeren. Zaken die ik in de praktijk meemaak en tools en methodes om zoveel mogelijk uit de hoeveelheid tijd en geld beschikbaar te halen.

Koen de Wit

Koen de Wit

2 posts 0 comments 7515 views

Farid Rostami

Farid Rostami

2 posts 0 comments 6203 views

Farid Rostami is de co-founder van verschillende startups waaronder FillUpMyLuggage. Hij schrijft graag over tech, startups & digital nomads. Daarnaast adviseert hij startups met hun business strategieën & online marketing. Farid heeft in het verleden als vtsp voor Microsoft en Avanade gewerkt.

Jordy Hoeke

Jordy Hoeke

2 posts 0 comments 5748 views

Als student Commerciële Economie met een interesse voor online marketing houd ik me vooral bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van SEO, SEA en social media marketing. Momenteel ben ik werkzaam als stagiaire marketing bij de startup Kwettr. Kwettr verhuurt online pop up stores, waar bezoekers kunnen betalen met social media data in plaats van met geld.

Koen de Wit

Koen de Wit

1 posts 0 comments 3932 views

Floris Stokkers

Floris Stokkers

1 posts 0 comments 3774 views

Als student Commerciële Economie heb ik een gezonde interesse in technieuws en ontwikkelingen op economisch gebied. Momenteel ben ik werkzaam als marketing stagiair bij de startup Sales Channel in Leiderdorp. Sales Channel is een leadgeneratiebureau dat het MKB en leveranciers van IT oplossingen bij elkaar brengt.

Stephan Botz

Stephan Botz

1 posts 0 comments 3162 views

Stephan Botz schrijft artikelen over Startups. Bij Blue Whale Ventures leid ik een programma dat startups sneller helpt naar een schaalbaar en duurzaam verdienmodel. Ook begeleid ik startups naar financiering.

Bram Diepstraten

Bram Diepstraten

1 posts 0 comments 2750 views

Na jarenlang als beleidsadviseur bedrijfsvoering voor Justitie te hebben gewerkt, is Bram in 2014 een tekstbureau begonnen. De passie voor schrijven heeft hem tot een carrièreswitch aangezet. Hij schrijft voor opdrachtgevers over verschillende onderwerpen met nadruk op technologie, ict, communicatie, overheid, ondernemen en politiek. Daarnaast is Bram sinds april 2014 gemeenteraadslid voor Velsen Lokaal in de gemeente Velsen.

Elmo van t Schip

Elmo van t Schip

1 posts 0 comments 2543 views

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Als (financieel) adviseur binnen de regio in Amsterdam werk ik voornamelijk voor cliënten uit het midden- en kleinbedrijf. Binnen het MKB ken ik de uitdagingen en vertaal ik dagelijks marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. De focus ligt daarbij op klanten afkomstig uit de technologie-, media- en telecomsector alsmede startups.

Jasmijn van Es

Jasmijn van Es

1 posts 0 comments 1727 views

Het liefst combineer ik tekst en beeld voor het vertellen van een pakkend verhaal. Die combinatie zet momenteel als freelancer in voor verschillende organisaties, waaronder Part-up.

Michel Ko

Michel Ko

1 posts 0 comments 1089 views

Marketing, #PR and Operations @Cloudtract, Business Insights, #Startup Starter, MMA-nerd, Jazz-listener, Lover-Of-Food

Hans Bertram

Hans Bertram

0 posts 0 comments 0 views

Ondersteuner voor startups, startende ondernemers en hun ondersteuners.

Lena Harteloh

Lena Harteloh

0 posts 0 comments 0 views

Ik ben verliefd geworden op startups en entrepreneural mindset toen ik Sustainable Hero Award mocht organiseren bij BECO| EY. Sindsdien ben ik in de startupwereld blijven hangen. In 2014 organiseerde ik samen met Aimforthemoon het Lean Startup Machine weekend in Amsterdam. In mijn nieuwe huidige rol als Coördinator van Startup Your Business in Technology minor aan Hogeschool van Amsterdam kan ik startups helpen en nog dieper de startup wereld induiken.

Renate Roze

Renate Roze

0 posts 0 comments 0 views

1 2
YOU MUST SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY STARTUP UPDATES...
...If you want the latest Startup news straight to your inbox
SUBSCRIBE
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link